fredag 5 juli 2013

Nya PR och Liljeros på Facebook!

TISDAG
Muscle-up, leg assistance, 185 cm to bar: [1] x 5
Muscle-up, leg assistance, 195 cm to bar: [1] x 5
Muscle-up, leg assistance, 185 cm to bar: [1] x 5

ONSDAG
Back squat, 40 kg: 10
Back squat, 60 kg: 8
Back squat, 80 kg: 6
Back squat, 100 kg: 5
Back squat, 110 kg: 4
Back squat, 120 kg: [2] x 2
Back squat, 130 kg: 1(post PR)

Push-up: [10] x 2
One hand push-up, rubberband assistance: 1/1, 2/2
One hand push-up: 3/3 (PR, assistance last rep, left side)
Hanging leg raises, to bar: 5, 8

TORSDAG
Muscle-up, leg assistance, 185 cm to bar: [1] x 5
Muscle-up, leg assistance, 195 cm to bar: [1] x 5

FREDAG
Pull-ups, reverse grip: [5] x 2
One-arm pull-up, 25 kg assistance: 1/1, 5/5, 3/3, 2/2
One-arm pull-up, eccentric, 5 kg assistance: 1/1
One-arm pull-up, eccentric: [1/1] x 2 

Double kettlebells, mixed 20 & 24 kg

Det har varit lite dåligt med uppdateringar i veckan men här kommer alltihop. Nygammalt PR i backsquat på 130 kg - post diskbråck typ. Testade också 140 kg på ryggen men kände mig alldeles för nervig för att utföra en böj. Kul med 130 kg i alla fall även om jag inte gick så djupt.

Enarmsarmhävningarna går riktigt bra, gummibanden är ett perfekt verktyg här. Tre reps med högern och två med vänstern (fick hjälp av Sierra med tredje repetitionen på vänster sida). Film kommer när jag gör fem reps.

Gjorde fem reps med 25 kg i assisterade enarmspullups. Testade mig fram lite med startläget och fann att det handlar en hel del om det vad det gäller svagheten i höger arm. Vred mig utåt mellan varje reps i bottenläget för att rulla inåt igen och det hjälpte otroligt mycket. Ska visa

Kör lite assisterade musle-ups lite då och då nu sedan jag fann lekställningen alldeles utanför husknuten, riktigt kul.

Ingen marklyft eller press med stång idag. Snart är det semester och det blir dubbla klot i två veckor, där blev det lite av den varan. Ett halvår sen jag körde med dubbla men det kändes förvånansvärt bra med dubbla 24:or. Återkommer hur jag kommer att köra i framöver.

Jag har länge funderat över att köra igång en Facebooksida som en förlängning av denna blogg och gjorde slag i saken i går. Alla är välkomna att följa men bered er på att det inte bara kommer att handla om träning utan om allt möjligt som intresserar och engagerar mig. Det kommer emellanåt vara ganska högt i tak men kommer nog å andra sidan spegla mig lite mer än bloggen har gjort hittills. Jag har snart i snart 20 år delat länkar genom internet och det är nog det roligaste jag vet, hur konstigt det än kan låta. Så kommer troligen att länkas en hel del där men exakt hur det kommer att bli är svårt att säga just nu. Vi får se hur det utformar sig. Allt som postas här kommer naturligtvis också delas på Facebooksidan. Det blir troligen den enda facebooksidan och omvärldsbevakare ni behöver överhuvudtaget. Bra, va? ;)

Gå vidare till Liljeros på Facebook >>>

En liten skön film om skateboarding i Indien....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar