söndag 23 oktober 2011

Nyheter på Kettlebell Center

Det har kommit lite nyheter på Kettlebell Center det senaste!

Först och främst en lite mer avancerad Gymboss - Gymboss MAX. Precis som originalet har den vanligt tidtagarur samt enkel- och dubbel intervallinställning som är användbart vid t.ex. tabata-protokoll. MAX har dock ytterligare möjligheter för dem som behöver mer komplexa intervallinställningar (se film nedan). Framförallt funktionen att kunna spara olika typer av intervall är en nyhet som är riktigt bra! Displayen har också en efterlängtad bakgrundsbelysning vilket är helt ovärderligt när man är ute och springer mörka höstkvällar. Det nya menysystemet är också efterlängtat, även om det kanske var nödvändigt med de nya funktionerna.

Gymboss max har funnits ett tag på marknaden, vi har dock inte tagit in den förrän nu då de hade problem med att volymen på alarmet var väl lågt vilket man nu har åtgärdat. Dock låter den fortfarande något mindre än originalet. Å andra sidan har den en kraftigare vibrator vilket gör att man lätt känner vibrationerna när man har den fastsatt i byxlinningen.



Vibram FiveFingers modellkollektion har svällt ordentligt sista tiden, nu börjar vissa modeller se riktigt creepy ut.... ;)




Vi har valt att ta in två nya modeller i både dam och herr - Bikila LS och Komodosport. Bikila LS är min egen favorit - snygga och sitter som gjutna. Årets Bikila LS är lite mindre i storlek av någon anledning, ca en halv storlek, så tänk på det innan ni beställer. Det bästa är förstås att komma ner till oss på fredagar mellan 15-19 och prova.

Den allra bästa är förstås att priserna på FiveFingers är sänkta med upp till 20 procent!


Bikila LS, herr.

Komodosport, dam.

Som extra tillbehör för Gravity Boots finns nu en dörrtrapets som hänger utanför dörrposten vilket gör att du kan hänga fritt utan att slå i golvet när du hänger i den. En bonusfunktion är att det blir lättare att nå bröstet i pull-ups. Smart konstruktion!



Inversion rack.

4 kommentarer:

  1. Jag tycker helt klart att ni ska köra era workshops i Fivefingerstövlarna :)

    Mvh

    Landhammar

    SvaraRadera
  2. En fråga lite ot. Finns det någon återförsäljare av RKC Kettlebells i Stockholm?

    SvaraRadera
  3. Hallå, nej det gör det inte.

    SvaraRadera