söndag 30 oktober 2011

RKC Certification - Gothenburg, Sweden 2012

Jag har den mycket trevliga nyheten att meddela att Kettlebell Center ska arrangera The Russian Kettlebell Challenge Certification i Göteborg 2012 nästa sommar, 29 Juni - 1 juli!

RKC instruktörscertifiering är utan tvekan den ledande och mest genomarbetade instruktörskursen i kettlebells i världen, den är representerad i 43 länder och har över 1000 aktiva instruktörer. RKC är inte bara en instruktörskurs utan även en personlig utmaning - både fysiskt och mentalt - och den garanterar tre oförglömliga dagar! Då jag själv har genomgått samma utbildning vet jag vad jag talar om, den öppnade helt nya dörrar om min kropp och fysiska prestanda!

Chefsinstruktör under dessa dagar är The Man Himself - Pavel Tsatsouline. Det var Pavel som startade alltihop och är idag lite av en legend. Bara hans närvaro sätter prägel på kursdagarna och hans karisma och speciella humor sprider sig till alla närvarande, var så säker.

Från USA kommer också Master RKC Brett Jones, en oerhört kompetent RKC:are och en av de bästa med lång erfarenhet inom träning och idrottsmedicin. Brett Jones har dessutom ett nära samarbete Gray Cook - en internationellt erkänd sjukgymnast som bland annat skrivit storsäljarna Athletic Body in Balance och Movement - genom FMS och Indian Clubs.

Dessutom ansluter både Senior RKC Peter Lakatos och Team Leader RKC Tommy Blom, de högst rankade RKC:arna i Europa och mycket kompetenta träningsprofiler, samt ett antal ej ännu bestämda assisterande RKC-instruktörer.

Summa summarum blir det ett oslagbart team som kommer till Göteborg och man får bara inte missa detta om man är det minsta intresserad av kettlebells eller funktionell träning och tröttnat på den traditionella gymträningen! Även om man nu inte har tänkt sig att bli instruktör så är det många som ser RKC som en personlig utmaning att anta och ett eget mål att uppnå. Min egen fysiska prestanda idag går inte att jämföra med tiden innan jag blev RKC-certifierad i Danmark 2009, det är som natt och dag, fastän jag hade tränat på gym fyra gånger i veckan under femton års tid. Så se RKC som ett oerhört pedagogiskt och fantastiskt kompetent instrument att effektivare leda dina klienter till en bättre fysik, eller se det som en chans att utveckla din egen fysik och mentala välbefinnande, eller både och - du bestämmer!

För att klara av RKC måste du kunna bemästra swing, clean, press, snatch och get-up redan innan certifieringsdagarna. Det är därför ingen nybörjarkurs, långt ifrån! Det krävs därför mycket träning fram till den 29 juni 2012 och kraven är högt ställda för att bli certifierad, både vad det gäller det tekniska utförandet och de fysiska kraven.

Vi på Kettlebell Center hjälper dig att nå detta, kontakta oss så coachar vi dig till RKC Certification 2012 i Göteborg. Det är bara åtta månader kvar så det är dags att börja swinga!

Tänk på att ju tidigare du bokar dig ju bättre rabatt får du på kursavgiften. Bokar du dig t.ex. före den 25 november så kostar inte dessa tre dagar mer än 1.295 $ (ca 8.000 skr) vilket faktiskt inte är speciellt mycket pengar i sammanhanget. Läs mer om Early-Bird registration här. Det går även att delbetala hela summan under fyra månader.

Länkar:

3 kommentarer:

  1. Riktigt sugen! Vet du om det går att delbetala på nåt vis? En saftig summa att hosta upp på ett bräde bara sådär.

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Jag vet att det förr gick att dela upp det på tre månaders delbetalning men jag vet inte med det fortfarande gäller. Återkommer!

    SvaraRadera
  3. Hallå igen! Man kan delbetala i fyra månader. Vad jag förstår bockar man i en ruta för delbetalning och sen dras det varje månad i fyra månader:

    "Now available: pay for your workshop in four equal, monthly installments.

    You will be charged one quarter of the published registration fee, discounted or otherwise, at the time of your registration. Your credit card will be charged 30 days, 60 days and 90 days later for the three subsequent amounts.

    Simply proceed with your registration and when you arrive at the shopping cart check the box indicated to pay in four installments."

    SvaraRadera