lördag 22 december 2012

Fasta, maghjul, dips och bänkpress

Ab wheel practice
Bench press, 60 kg: 5, 5
Bench press, 70 kg: 5
Bench press, 80 kg: 5
Bench press, 90 kg: 2, 2, 1
Ring dips: 10, 8, 6, 4, 2 (Tot: 30)

Har ju kört bänkpress lite återkommande då och då det senaste året och även tagit upp min gamla favoritövning dips igen, därför kunde jag ju inte mer än småle när Pavel plötsligt hyllar dessa båda "pressar" i sin senaste bloggpost. Faktum är att han i princip har vänt upp och ned på listan sedan tidigare partilinje. I linje med förändring eller business? Ja, jag har ingen aning. Underhållande ska det i alla fall bli när filmer på bänkpressande och dipsande followers börjar droppa in på Facebook och YouTube! ;)

Idag kör jag återigen en 24-timmars fasta och känner mig så där spirituell, i överkant. Känns bättre än förra gången och inte lika snurrig i huvudet som sist. Säger ju det - det mesta är psykosomatiskt. Om ni har missat min post om periodisk fasta så hittar ni den här. Där finns en film från BBC som är värd att titta på! Mattias Davidsson imponerade igår med en 36-timmars fasta. En dag ska jag testa det också. Annars är det ganska ensamt vad det gäller 24-timmars fasta...

Gjorde även ett försök med maghjul utan gummiband idag. Gick väl sådär. Har drygt en vecka kvar innan året är slut.Gjorde btw om nedan bildserie något som florerade omkring på nätet för 1-2 månader sen - det ideala paret:

6 kommentarer:

 1. Jag tillhör ju dem som aldrig slutat bänka :-P och älskar övningen. Håller med dig om att det ska bli intressant att se hur en del vänder sin åsikt nu. Det är ganska sorgligt att se en del kommentarer på FB rörande vad som händer i "andra partiet". Lågt.

  SvaraRadera
 2. Lågt, högt, höger eller vänster - bänkpress ligger bortanför det! ;)

  SvaraRadera
 3. Som vanligt imponerad av hur väl du klarar av fastan! Kul film förresten! ;)

  SvaraRadera
 4. Tycker du ser grym ut på maghjulet!

  SvaraRadera
 5. Tack, djävulsk träningsvärk idag, körde precis innan failure med gummiband ett 20-tal gånger!

  SvaraRadera
 6. Tack, djävulsk träningsvärk idag, körde precis innan failure med gummiband ett 20-tal gånger!

  SvaraRadera