söndag 19 juni 2011

Löpning, TSC-nyheter och Coach Tara

Running: ca 2,5 km

Sprang på ordentligt idag vilket blev svettigt i det fuktiga vädret!

Vi har uppdaterat sidan för The Tactical Strength Challenge lite, check it out!

Coach Tara fyller tydligen 44 år i dagarna och har gjort en liten hyllningsfilm till sig själv. Går inte att bädda in så ni får klicka på länken.

2 kommentarer:

 1. Hej David,
  Det var trevligt springa på dig på Hemköp i Linné häromdagen. Hoppas det gick bra på loppet i Skatås. Vi pratade ju om Tactical Strength Challenge. Jag är lite osäker på om jag ska ställa upp. Känner att jag nog är i lite för dålig form. En prognos är att jag kanske kan fixa 100-120 snatchar 16 kg på 5 min, kanske runt 10 pullup, men inte speciellt tungt i marklyft (kommer bara marklyfta KB´s hemma). Om det blir många anmälda och hög nivå så kansek jag ska lämna min plats åt nån mer ambitiös?
  Mvh
  David Bock

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag lyckades i alla fall komma i mål! :)

  Du kan ju ändå se det som en egen utmaning - det handlar egentligen inte så mycket vad andra omkring dig presterar, vi är alla på olika nivåer och har individuella förutsättningar.

  Men du bör ju akta dig för att maxa marklyft med stång om du inte tränat på det ett tag - jag skulle nog avråda dig från det. Men du kan alltid komma ned till oss på fredagar (dock inte midsommarafton) och köra marklyft om du kan.

  SvaraRadera