söndag 27 maj 2012

Skatås och pizza

Running, VFF: 5 km

Drog upp till Skatås idag och tog årets första femma. Fick lite tips av en kompis som har många mil i löpspåret att ta det riktigt lugnt i början och att bara jogga. Gjorde så och det är nog en väldigt bra taktik. Kände mig stark hela vägen som jag inte gjort förut. Ett av de bättre löppassen jag haft faktiskt!

För icke initierade göteborgare så har Cyrano bästa pizzan i stada!

 Vegetarisk med bacon!

Nästa lördag är det Salomon Trail Tour Skatås, före detta X-trail som jag sprang förra året. Det verkar vara en ny bansträckning i år och starten tycks inte gå uppför Brudarebacken längre och det gör att man kan starta lite lugnare. Men jag väljer 6 km även detta år. Vi fick lite uppmärksamhet sist för att vi sprang med FiveFingers. Det blir VFF även i år!

4 kommentarer:

 1. Cyrano var en av de saker jag saknade när vi flyttade från Nordhemsgatan. Men tack och lov har det öppnat ett Cyrano i Kungsbacka.

  Jag minns lite känslan att när man gick hem med sin hämtapizza var man rädd att man skulle bli rånad på pizzan.

  Klart bästa pizzan.

  //Ludvig

  SvaraRadera
 2. Ja, lite osäker känner man sig allt på vägen hem... :)

  SvaraRadera
 3. Är det det Skatås som gäller om man vill ha lite trevliga spår att springa i?

  Precis nyinflyttad till Linné och Slottskogen vart väl ingen höjdare. Läste nånstans att Ängsgårdsbergen, med risk för felstavning, skulle vara trevligt, nåt du kan rekommendera?

  /Peter

  SvaraRadera
 4. Hej, Peter och välkommen till Göteborg! Slottsskogen är kanske inte bästa löprundan, mest för att det ligger nära som jag springer där. Änggårdsbergen är jättefint men man bör studera en karta innan om man inte kan området. Det finns många små stigar i området som sticker in i skogen här och var som är fina att springa in i också. Bäst löparslingor finns det dock i Skatås - färdigmarkerade banor på. 2,5, 5 och 10 km ngn. Jag tycker femman är bra då den är lite kuperad och utmanande på så sätt.

  /Liljeros

  SvaraRadera