söndag 5 augusti 2012

Löpning och GTG

Lördag

Running, VFF: 5 km

Söndag

Pull-up, to chest GTG: BW 5 reps/15 min x 28 (Tot: 140)

Söndagens löprunda i Skatås gick ovanligt bra och kunde hålla en jämn takt hela tiden. Måste försöka springa en mil några gånger innan loppet den 1 september.

Höll på och grejade i lokalen i dag och körde en Grease The Groove med pull-ups under sju timmar med kroppsvikt - fem reps till bröstet var femtonde minut. Satte Gymbossen på auto och lät den pipa på under hela dagen. Inte så tungt, lät mest nervsystemet få lite "repetition". GTG fungerar ju bara om man är närheten av en pullup-stång en hel dag vilket inte är fallet alltid. De gånger jag har chansen ska jag försöka göra detta, nästa gång med vikt dock.

Den här mannen går inte av för hackor. Någonstans ute på den ryska landsbygden, eller möjligtvis i nån förort, står han i foppatofflor med en våg och pipande astmalungor och snatchar moddade 70 kilos klot, seesawar, dubbelsnatchar och longcyclar med dubbla 48:or och hoppar jämfota över oljefat med en 24:a i varje hand. Skit i teknik och utförande nu - charmigare än så här blir det bara inte!

Om ni klickar på den här länken så kommer ni till en spellista med alla hans filmklipp som startar automatiskt efterhand. Riktigt kul blir det när han börja lyfta sten och snatchar sittande. I filmen nedan kör han seesaw med dubbla 48 och pressar dem åtta gånger på varje sida.


Jag tycker gott man kan sprida honom vidare så han får lite fler tittare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar