fredag 19 oktober 2012

Tungt och nästa vecka börjar det - igen

Get-up
Ab wheel practise
Handstand practise

Kettlebell Muscle - Preperation
2x22 kg, 3 rounds of:
 • Double Clean x 5
 • Double Press x 5
 • Double Squat
  (60 s. rest)
 • Double Push Press x 5
 • Double Squat x 5
  (60 s. rest)
Som ni märker jobbar jag återigen med mina handstående vilket är det mest frustrerande jag vet. Blir tiltad som ett flipperspel så fort jag är upp-och-ner - vet inte vad som är upp, ner, höger eller vänster och fattar överhuvudtaget ingenting. Har ändå hållit på med detta ett tag från och till, men jag tycks aldrig vänja mig. Blir bara förbannad och irriterad varenda gång. Men vanära och skam över den som ger sig.

Motståndet jag har kan inte lösas med snabba och smarta fix&trixs utan måste närma mig det egentliga problemet - vilket naturligtvis sitter i hjärnan. Spärrar som sitter i hjärnan kan man bara fixa själv, men någon kan ibland hjälpa en en liten bit på vägen. Bad därför Sierra om hjälp förra veckan och det lossnade faktiskt lite grann. Behövde mest bara bolla det fram och tillbaka med någon som fatta grejen.

Så jag har kört lite innan varje pass och bara det att jag inte smiter undan och "glömmer av" att öva är ett steg framåt. Blir inte ens irriterad. Fantastiskt.

Tungt pass inför Kettlebell Muscle och ja, det var tungt. På måndag smäller det - tre månaders helvete. :) Rykten går att Pedro Sjöstrand ska köra också, kan han bekräfta? Sen har vi Bänkpressar-Henke - om tillräckligt många övertalar honom så kanske...?

Det här är lite stört (tipstack till Fredrik Rixman):

4 kommentarer:

 1. Jag hänger med på KBM- tåget! Jag bekräftar. Men David när vi prata om klot val sa du aldrig att detta skulle bli "tre månaders helvete"? ;) haha!

  SvaraRadera
 2. Ajdå, gjorde jag inte det? ;) Kul att du är med! :)

  SvaraRadera
 3. Kör ni hela är det de "sista sex veckorna"?

  SvaraRadera
 4. Vi kör hela 12-veckors såklart. :)

  SvaraRadera